Vloerenwinkel Wageningen

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in de buurt van Wageningen? Dan bent u bij Verweij Vloeren zeker aan het goede adres! Verweij vloeren beschikt over elke vloer die u zich kunt voorstellen. Verweij Vloeren beschikt over laminaatvloeren, PVC-vloeren, parketvloeren, ondervloeren, visgraatvloeren en nog veel meer! U kunt al onze verschillende producten in onze webshop bekijken of ervoor kiezen om langs te komen in onze prachtige showroom nabij Wageningen!

Assortiment van vloerenwinkel Verweij Vloeren

Wilt u nieuwe vloeren in uw woning in Wageningen nodig heeft, dan zult u eerst moeten bepalen welke vloer het beste bij u en bij de ruimte past waar de vloer in zal komen te liggen. Het kan zijn dat dit een lastig proces is, omdat er tegenwoordig zoveel keuze is op de vloerenmarkt. Als u een overwogen keuze heeft gemaakt, kan ik u garanderen dat de vloer in het assortiment van vloerenwinkel Verweij Vloeren ligt.

Parketvloeren

Een parketvloer hoort bij de traditionele vloeren die vloerenwinkel Verweij Vloeren verkoopt. Dit is een vloer van echt hout. De parketvloer geeft dan ook de warmste uitstraling, omdat deze nog van echt hout is gemaakt. Er gaat dan qua gevoel ook niets boven een parketvloer. Doordat de parketvloer van echt hout gemaakt is, kun je deze eens in de zoveel tijd in een andere olie zetten. Dit zal de hele look and feel van de vloer en de ruimte waarin deze zich bevindt veranderen!

Laminaatvloeren

De laminaatvloer is in de loop van de vorige eeuw populairder en populairder geworden. Laminaatvloeren worden geproduceerd door meerdere stoffen met hoge druk op elkaar te drukken. Hierdoor kan er gemakkelijk een beschermlaag of een geluidsdempende laag bij in de vloer worden gedrukt. Ook is het verschil tussen parket en laminaat bijna niet te onderscheiden. Hierdoor heb je wel de warme look and feel van hout, maar niet het onderhoud!

PVC-vloeren

PVC-vloeren stijgen al jaren in populariteit. Doordat PVC, ook wel polyvinylchloride, goedkoop is in de productie en enorm duurzaam is. Een vloer van PVC maak je gemakkelijk schoon en is door de moderne technieken van plastic verwerking vrij moeilijk van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden. Een bijkomend voordeel is dat PVC-vloeren ook weinig onderhoud vereisen. Doordat de vloer van PVC is, kan deze enorm makkelijk worden schoongemaakt. Een bijkomend voordeel van PVC-vloeren ten opzichte laminaatvloeren is het feit dat PVC-vloeren ook nog eens 100% waterdicht zijn.

Geleverd bij u thuis in Wageningen

Als u een vloer heeft gevonden die bij uw woning past, dan kunt u deze gemakkelijk bestellen in onze webshop. De vloer wordt dan naar uw huis in Wageningen gebracht. U kunt er dan voor kiezen om de vloer zelf te leggen, of deze door ons te laten leggen. Deze keuze is verder aan u! U kunt hieronder een offerte aanvragen of direct een vloer bestellen en deze laten bezorgen in Wageningen!